Soft Structured Carrier Elna sau SSC Elna = Marsupiu Ergonomic cu bretele extra confort si centura lata din spuma semirigida care se regleaza cu ajutorul unor chingi si  catarame si se fixeaza cu ajutorul unor tridenti. Poate fi folosit de la varsta de 1 luna. Este cel mai usor de folosit si  este preferatul mamicilor si taticilor  Toate materialele folosite la marsupiile Elna sunt testate AZO.

Soft Structured Carrier Elna Bumbac Clasic = Marsupiu ergonomic cu bretele extra confort si centura lata din spuma semirigida care se regleaza cu ajutorul unor chingi si  catarame si se fixeaza cu ajutorul unor tridenti manufacturat din canvas bumbac cu certificare Oeko 100.

Soft Structured Carrier Elna Bumbac Organic =Marsupiu ergonomic cu bretele extra confort si centura lata din spuma semirigida care se regleaza cu ajutorul unor chingi si  catarame si se fixeaza cu ajutorul unor tridenti. Materialul din care este  manufacturat este canvas organic  bumbac cu certificare  GOTS (cea mai buna posibila).

 

Wrap Tesut Elna= Fasie material broken twill ( bumbac dublu diagonal) organic ce se infasoara in jurul bebelusul si a mamei  si poate fi folosit de la nastere cu incredere. Necesita putin mai multa indemanare.

Ring Sling sau Slingul cu Inele = Fasie material broken twill organic care se regleaza prin nistre inele special produse.